Здравейте, казвам се Ивайло Христов. Приятно ми е да се запознаем.

Аз съм мултидисциплинарен дизайнер, илюстратор и маркетинг специалист с над 20-годишен опит в различни области на дизайна, маркетинга и управлението на проекти. Обичам да създавам и развивам креативни решения и идеи, които провокират въображението и професионалните ми умения. Моят дългогодишен опит ми позволява да развия и съпроводя всяка идея, продукт, марка или компания от самото й създаване, през всички професионални процеси, до достигането на крайната и цел – клиента. Харесвам работата в различни области на дизайна и маркетинга, и когато поставените пред мен задачи излизат извън комфортната ми зона, това ме провокира да намирам нови и неконвенционални решения. Този опит и мултидисциплинарният подход ме развиват професионално и ме карат да изпитвам удоволствие от това, което правя. Не се колебайте да се свържете с мен – заедно ще осъществим целите и мечтите си. Очаквам с нетърпение вашите идеи.

Услуги

Графичен дизайн

С моя над 20-годишен опит като илюстратор и графичен дизайнер, мога да Ви предложа креативност, професионализъм и иновативни решения във всички аспекти на графичния дизайн. Владея широка гама от софтуерни и класически инструменти и техники, които могат да задоволят всеки дизайнерски нужди. От създаване на лого и бранд идентичност, до дизайн на уебсайтове, рекламни материали, етикети, опаковки и др. Моят опит ми позволява да разбирам нуждите на клиентите ми и да им предоставям индивидуално изработени решения, които да отразяват техните уникални бизнес цели и стил.

Уеб дизайн

Аз съм уеб дизайнер и девелопър, работещ с WordPress, предлагам бързо, ефективно и ценово изгодно изграждане на уебсайтове и онлайн магазини с пълно графично, текстово и продуктово съдържание. Моят опит ми позволява да управлявам всички аспекти на проекта – от началното концептуализиране и дизайн, през разработката и имплементацията на CMS системата, до попълването с съдържание и настройката на разплащателните системи и функциите на магазина. Всичко това се извършва на едно място, без необходимост от ангажиране на различни специалисти, което осигурява оптимална ефективност и съкращаване на времето и разходите за завършване на проекта.

Продуктов дизайн

Интегриран подход към дизайна, който обхваща всички аспекти на Вашите продукти – от началното проучване и концептуализиране, през дизайна и визуализацията, до прототипирането и тестовете с потребителите. С моите умения в дизайна на печатни продукти, мебели, аксесоари, опаковки, щанцови инструменти, матрици и други продукти, както и с опита ми в създаването на потребителски интерфейси UI и потребителски опит UX за дигитални продукти, мога да осигуря висококачествени и иновативни решения, които отговарят на нуждите и предпочитанията на целевата аудитория. В същото време, моят фокус върху преживяването на потребителя и дизайна, ми позволяват да създам продукти, които не само изглеждат добре, но и функционират ефективно и интуитивно за потребителите.

Архитектурен дизайн

Иновативни и функционални решения за Вашите проекти, включително дизайн на префабрикирани къщи, бунгала, сгради, стопански постройки, павилиони и елементи на градската среда. Моят опит включва създаването на уникални и атрактивни архитектурни форми, които съчетават функционалност, естетика и устойчивост. Освен това, изработявам макети и 3D визуализации, които да помогнат на клиентите да визуализират проектите си предварително и да вземат информирани решения.

Интериорен дизайн

Индивидуални и иновативни решения за Вашите обществени и жилищни сгради, изложбени помещения и павилиони. Моето обширно знание и опит ми позволява да планирам, оформям и обзавеждам вътрешното пространство, като внимавам да съчетая функционалност, естетика и удобство. Изборът на цветове, материали, мебели, осветление и декорации се извършва с оглед на стила и нуждите на клиента, като целта ми е да създам хармонична и вдъхновяваща среда. Също така съм в състояние да предложа и преустройство на съществуващи пространства, както и работа върху проекти за нови строителни обекти, за да осигуря тяхната функционалност и красота.

Моден дизайн

Като моден дизайнер, мога да предложа на моите клиенти иновативни и стилни дизайни за облекло, аксесоари и текстилни продукти, които ще ги отличават на пазара. Моето умение в разработването на модели, избора на висококачествени материали и съчетаването на цветове и текстури ми позволява да създам уникални и модерни продукти. Също така съм в състояние да проследя и да предвиждам последните модни тенденции, за да осигуря на моите клиенти актуални и желани дизайни. Независимо дали става въпрос за ежедневно облекло, спортни облекла или аксесоари като чанти и обувки, моят ангажимент е да предложа продукти с уникален стил и високо качество.

Лого и брандинг

Комплексни решения за създаване и управление на идентичността на Вашата марка. Съчетавайки стратегически подход с креативен дизайн, определям целевата аудитория, стойностите и целите на марката, за да създам уникални и различителни елементи като лого, цветова палитра, типография и визуален стил. Също така разработвам маркетингови стратегии, които да повишат осведомеността и лоялността към марката сред потребителите. Моята основна цел е да създам силна и запомняща се марка, която да се издигне над конкуренцията и да привлече и задържи клиентите.

Дигитален дизайн

Предлагам уникални решения за Вашите онлайн и медийни маркетингови материали. Моят опит включва създаване на привлекателни уебсайтове, приложения, социални медии, рекламни банери, електронни бюлетини, графики за социални мрежи, видео реклами и много други. Чрез използване на креативни и функционални дизайн решения, аз съм в състояние да помогна на моите клиенти да привлекат вниманието на техните потребители и да увеличат продажбите на техните продукти и услуги. Моят цел е да допринеса за подобряването на онлайн и медийното присъствие на компанията ви и да увелича нейната конкурентоспособност.

Типография

Създавам уникални и професионални решения за вашите текстови материали. Моят опит включва разработване на уникални шрифтове, определяне на размера на шрифта, междуредицата и други параметри, които влияят на външния вид и четимостта на текста. Чрез използване на правилната типография, аз мога да подобря читаемостта и визуалния аспект на текстовете. Ще ви направя оригинални и различими, което е от съществено значение за ефективната комуникация и разграничаването Ви сред огромната конкуренция.

Дизайн и изработка на опаковки

Създавам оригинални  и модерни опаковки, които да отговарят на вашите нужди и цели. Моят опит включва създаване на визуално привлекателни и функционални опаковки за различни продукти, като внимавам за избора на подходящи материали, форма и размер на опаковката. Чрез внимателен дизайн на външния вид, включително лого, цветова схема, графика и текст, целя да привлека вниманието на потребителите и да увелича разпознаваемостта на марката. Моят подход е насочен към създаване на опаковки, които не само представят продукта по атрактивен начин, но и осигуряват удобство при използването и съхранението му. В крайна сметка, целта ми е да допринеса за успешната маркетингова стратегия на продукта и да помогна за увеличаване на продажбите и узнаваемостта на марката.

Дизайн и изработка на етикети

Като дизайнер и производител на етикети, мога да предложа на моите клиенти персонализирани и качествени решения за техните продукти и опаковки. Моят опит включва създаване на етикети, които не само предоставят важна информация за продукта, но и представят бранда на компанията по атрактивен начин. Чрез използване на различни техники като цифров печат, ситопечат и други, аз мога да осигуря уникален и професионален външен вид на етикетите, които да отговарят на изискванията и предпочитанията на моите клиенти. Моят подход е насочен към предоставяне на гъвкави и иновативни решения, които да помогнат на компаниите да персонализират своите продукти и да привлекат вниманието на потребителите с атрактивен и професионален дизайн.

Реклама и маркетинг материали

С дългогодишен опит в рекламата и маркетинг материалите, мога да Ви предложа стратегическо планиране и изпълнение на комплексни кампании за привличане на вниманието на потенциалните Ви клиенти или съмишленици. Моите умения включват създаване на висококачествени рекламни материали, които да представят идеите, продуктите или услугите на компанията по привлекателен и ефективен начин. От рекламни брошури и обяви до социални медии и видео реклами, аз съм в състояние да изградя уникални и динамични кампании, които да увеличат видимостта и продажбите на моите клиенти. Също така мога да им помогна да утвърдят своята идентичност и да създадат силно присъствие на пазара, което да привлича и задържа лоялни клиенти.

Заедно можем да постигнем всичко, за срокове и бюджет невъзможни за вашите конкуренти.

Дългогодишният ми опит в различни области на дизайна, управлението на проекти, работата ми с колеги, артисти, производители и доставчици на продукти и услуги ме превръщат в идеалния партньор.

Аз мога да създам и развия вашата идея, продукт, марка, бизнес от самото начало до реализирането на поставените пред тях цели. От идеята, през продукта, услугата, брандинга, необходимите комуникационни канали до пазара и крайният клиент.

Поаради динамично развиващите се пазари и високата конкуренция, днес е особенно трудно за креативните агенции и рекламни студиа да наемат или задържат специалисти на високо ниво. За качествената реализация на идея, продукт или проект са необходими фирми и специалисти от различни области и с различно ниво на компетенция. Разбирасе това води до трудно управление, дълги срокове за реализация и високи бюджети с които повечето от развиващите се компании не са способни да се справят.

Разполагам с много продукти и бизнес идеи, които очакват своето бъдеще с вас!

През годините като творец, дизайнер и иноватор съм натрупал много бизнес концепции, проекти, продукти и услуги, които са извън моментните ми възможности за реализация. Те са в различни области и с различни условия, и време за изпълнение. С времето стигнах до извода, че е трудно човек сам да реализира всичките си идеи и мечти, дори те да са уникални и добри.

Може би, тук е вашата възможност,сила и място. Някой от тези идеи и продукти бих продал изцяло, за други бих се радвал да осъществим заедно. Ще се радвам да се запознаем, да обсъдим възможностите и да бъдем партньори в реализацията им. Очаквам Ви, свържете се с мен, да го обсъдим и направим заедно.

Моята награда

Аз работя за постигането на идеи, аз работя защото обичам работата си. Чрез работата си превръщам нематериалното в материално, мечтата в реалност, идеята във факт. Възнаграждението е следствие от моята работа но не и причина.

01 Безвъзмездно

Мога да работя без възнаграждение, ако преценя, че идеята или проекта го заслужават и разполагам с необходимите ресурси и време.

02 Продуциране

Мога да работя за постигането на цел или реализирането на проект, срещу договорен процент от проекта.

03 Бартер

Мога да работя срещу стока или услуга, ако имаме нужда един от друг.

04 Заплащане на проект

Мога да работя срещу фиксирано заплащане при реализирането на конкретна цел или проект.

05 Заплащане на час

Мога да работя срещу заплащане на час. Заплащането започва от 60 лева на час в зависимост от областта на компетенция.

Работен процес

01 Проучване

Всеки проект, по който работя, започва с период на проучване. Това включва разглеждане на вашите цели и задачи, проучване на вашата индустрия и целева аудитория, конкуренти, последни тенденции. Разглеждам също така съществуващата визуална идентичност на марката, за да се уверя, че всеки нов дизайн или стратегия са в съответствие.

02 Стратегия

След като разбера целите на проекта, започвам с разработването на цялостна стратегия за постигането му. Изработвам план, който ръководи решенията, свързани с посланията, дизайна, потребителското изживяване, маркетинга, сегментирането на аудиторията и други. Това гарантира, че всички решения са взети в съответствие с Вашите нужди и че всеки резултат ще допринесе за успеха Ви.

03 Дизайн и разработка

Това е мястото, където се случва магията! Третата стъпка в процеса е да създам всичко от нулата. Това включва изработване на ефективна идентичност на марката, разработване на уебсайт,  магазин, разработка на продукти, опаковки, етикети, създаване на съдържание, което резонира с аудиторията, изграждане на маркетингови кампании, реклама и други. Всичко това ще бъде създадено специално за Вас, така че да отговаря най-добре на Вашите цели.

04 Финализиране и стартиране

Четвъртата стъпка в моя процес е да направя последните щрихи. На този етап ще бъдат разгледани всички необходими допълнителни настройки или промени. След като всичко е одобрено, сте готови за стартиране! Ще предоставя всички необходими активи и файлове на марката, като например лога, шаблони за социални медии, файлове с шрифтове и насоки за марката. Ангажиран съм да се уверя, че разполагате с всички необходими елементи, за да постигнете максимален успех в деня на стартирането на вашата идея, продукт, процес или бизнес.

05 Поддръжка и управление

Повечето бизнеси, проекти, продукти и услуги в развитието си имат нужда от периодичното изготвяне на рекламни и маркетинг материали. Аз съм на ваше разположение през цялото това време, като Ви помагам да изградите марката си по най-добрия начин.

Да поговорим

Не се колебайте да се свържете с мен. За мен ще бъде удоволствие да обсъдим всяка тема която ви вълнува. Очаквам Ви!