Здравейте, казвам се Ивайло Христов. Приятно ми е да се запознаем.

Аз съм мултидисциплинарен дизайнер и илюстратор, роден съм и живея в град Варна. Имам над 20 годишен опит в различни области на дизайна и управлението на проекти. Обичам да създавам или развивам интересни дизайнерски решения и идеи, провокиращи въображението и професионалните ми умения. Харесвам когато работя в различни области на дизайна и поставената пред мен задача, преминава комфортната ми зона, това ме провокира да намирам нови и неконвенционални решения. Именно тези трудности и мултидисциплинарен подход ме развиват професионално и ме карат да изпитвам удоволствие от това което правя. Не се колебайте да се свържете с мен, може би именно с Вас ще осъществим най-успешният проект в живота ни. Очаквам Ви с нетърпение.

Услуги

Продуктов дизайн
Дизайн на опаковки
Дигитален дизайн
Графичен Дизайн
UI Дизайн
Брандинг
Моушън Дизайн
Печат
Интериорен Дизайн
3D дизайн
3D визуализация
Типография

Да направим нещо заедно

Дългогодишният ми опит в различни области на дизайна, управлението на проекти, работата ми с колеги, артисти, производители и доставчици на продукти и услуги ме превръщат в добър партньор.

Аз мога да създам и развия вашата идея, продукт, марка, бизнес от самото начало до реализирането на поставените пред тях цели. От идеята, през продукта, услугата, брандинга, необходимите комуникационни канали до пазара и крайният клиент.

Поаради динамично развиващите се пазари и високата конкуренция, днес е особенно трудно за креативните агенции и рекламни студиа да наемат или задържат специалисти на високо ниво. За качествената реализация на идея, продукт или проект са необходими фирми и специалисти от различни области и с различно ниво на компетенция. Разбирасе това води до трудно управление, дълги срокове за реализация и високи бюджети с които повечето от развиващите се компании не са способни да се справят.

Можете да ме разглеждате като няколко фирми в едно, като швейцарско ножче, многофункционално, ефективно и удобно за работа. Това е моят и вашият, огромен плюс, заедно, с доверие и ясна представа за поставените цели, ние можем да постигнем всичко което желаем, за срокове и бюджет невъзможни за вашите конкуренти.

Моята награда

Аз работя за постигането на идеи, аз работя защото обичам работата си. Чрез работата си превръщам нематериалното в материално, мечтата в реалност, идеята във факт. Възнаграждението е следствие от моята работа но не и причина.

01 Безвъзмездно

Мога да работя без възнаграждение, ако преценя, че идеята или проекта го заслужават и разполагам с необходимите ресурси и време.

02 Продуциране

Мога да работя за постигането на цел или реализирането на проект, срещу договорен процент от проекта.

03 Бартер

Мога да работя срещу стока или услуга, ако имаме нужда един от друг.

04 Заплащане на проект

Мога да работя срещу фиксирано заплащане при реализирането на конкретна цел или проект.

05 Заплащане на час

Мога да работя срещу заплащане на час. Заплащането започва от 60 лева на час в зависимост от областта на компетенция.

ПРОЦЕС

Работен процес за моите клиенти.

01 Проучване

Всеки проект, по който работя, започва с период на проучване. Това включва разглеждане на вашите цели и задачи, проучване на вашата индустрия и целева аудитория, конкуренти, последни тенденции. Разглеждам също така съществуващата визуална идентичност на марката, за да се уверя, че всеки нов дизайн или стратегия са в съответствие.

02 Стратегия

След като разбера целите на проекта, започвам с разработването на цялостна стратегия за постигането му. Изработвам план, който ръководи решенията, свързани с посланията, дизайна, потребителското изживяване, маркетинга, сегментирането на аудиторията и други. Това гарантира, че всички решения са взети в съответствие с Вашите нужди и че всеки резултат ще допринесе за успеха Ви.

03 Дизайн и разработка

Това е мястото, където се случва магията! Третата стъпка в процеса е да създам всичко от нулата. Това включва изработване на ефективна идентичност на марката, разработване на уебсайт,  магазин, разработка на продукти, опаковки, етикети, създаване на съдържание, което резонира с аудиторията, изграждане на маркетингови кампании, реклама и други. Всичко това ще бъде създадено специално за Вас, така че да отговаря най-добре на Вашите цели.

04 Финализиране и стартиране

Четвъртата стъпка в моя процес е да направя последните щрихи. На този етап ще бъдат разгледани всички необходими допълнителни настройки или промени. След като всичко е одобрено, сте готови за стартиране! Ще предоставя всички необходими активи и файлове на марката, като например лога, шаблони за социални медии, файлове с шрифтове и насоки за марката. Ангажиран съм да се уверя, че разполагате с всички необходими елементи, за да постигнете максимален успех в деня на стартирането на вашата идея, продукт, процес или бизнес.

05 Поддръжка и управление

Повечето бизнеси, проекти, продукти и услуги в развитието си имат нужда от периодичното изготвяне на рекламни и маркетинг материали. Аз съм на ваше разположение през цялото това време, като Ви помагам да изградите марката си по най-добрия начин.

Да поговорим

Не се колебайте да се свържете с мен. За мен ще бъде удоволствие да обсъдим всяка тема която ви вълнува. Очаквам Ви!